admin@expertulseo.ro +4 0786 944 658

Servicii Seo – Cum se face seo pentru o pagina web

Posted on: iunie 13, 2022 by Administration Staff - Page Views: 266

Cand vina vorba de promovarea site-urilor si paginilor web, ne gandim mereu la servicii seo. In articolul de fata, vom incerca sa detaliem cum se face seo pentru o pagina web. Aceste tehnici ne vor ajuta pe termen lung pentru a obtine vizite organice pe website, evitand astfel plata pentru reclame. In acest articol nu spunem ca reclamele nu sunt bune, dar incercam sa obtinem o investitie mai buna pe termen lung. Cititi mai departe in articol care sunt principalele strategii pentru a face reasearch pe cuvinte cheie, si cum putem contrui un portofoliu de articole care sa fie indexate de catre motoarele de cautare.

Ce este SEO ? La ce ajuta SEO ?

Seo, este prescurtarea in engleza de la “Search Engine Optimisation”, ceea ce inseamna optimizarea continutului unei pagini web pentru a aparea pe o pozitie cat mai buna in resultatele motoarelor de cautare. Daca facem seo pe o pagina web, vom obtine mai multe vizite organice pe pagina web.

Cat costa serviciile seo ?

Serviciile seo au un pret cuprins intre 150 de euro si 1000 de euro pe luna , si necesita mai multe luni de lucru. Pentru a avea rezultate, optimizarea seo trebuie facuta pe termen lung pentru ca motoarele de cautare au un lag foarte mare. Astfel ca recomandam ca optimizarea seo sa se faca pe cel putin 3 luni de zile pentru a observa niste rezultate bune. Pentru a vedea preturile seo, urmati aceasta pagina.

Servicii seo Bucuresti ?

Echipa noastra se afla in Bucuresti dar putem lucra cu clienti din toata tara. Optimizarea seo locala se poate realiza la nivel de localitate, sau judet si este de preferat pentru afacerile dependente de locatie: frizerie, salon de imfrumusetare, restaurant, loc de joaca.

Web Design si WordPress ?

Pentru a avea un rank bun al site-ului trebuie sa aveti un design foarte bun. Dar sa folositi si un foarte bun CMS. Si pentru asta recomandam sa folositi wordpress pentru ca este cel mai bun pentru SEO. Si este si foarte usor de folosit si instalat. Iar daca aveti nevoie de servicii de web design, puteti apela la firma aio software web design.